Kdo by to byl řekl, že v tak hornatém kraji, kde v minulosti byla většinu času pořádná zima a v létě mírné teplo, bude v tomto století takový pařák. Takové rekordní teploty, které se u nás objevily toto léto, naposledy bořily všechny laťky minulé desetiletí. Vůbec posledních padesát let se klima i na horách proměnilo o sto šedesát stupňů. Samozřejmě, na Radhošti či na Lysé je stále dobře a krásný vítr vane. Avšak pomaličku si můžeme všímat, že celosvětová klimatická krize dosahuje už i k nám do vnitrozemí. Jenomže není to jenom ovce na louce, která se potí, ale je to také každý Valach, který nyní musel snášet ty odporná vedra.
klimatizace v domku

Přesně proto je tu zachránce ze Zlína

Kdo by se nechtěl ochladit u sebe doma, dát si něco studeného k pití a podívat se na svůj oblíbený pořad v klidu a pohodě, i když všichni ostatní se pomalu pečou jako husy na pekáči? No, pokud máte vzduchotechniku od toho správného dodavatele, tak si můžete dát klidně i šlofíka, protože ani nepoznáte, že jsou nějaká vedra. Celý systém je tichý, nerušivý a je ideálním řešením. A pozor, není to určeno jenom pro domácnosti. Ostatně firma má na výběr celou škálu nejrůznějších zařízení pro velké i malé firmy, sklady a podobně. Takže každý zákazník si vybere přesně to, co chce a co si představuje. Široký výběr a dobrá cena jsou totiž někdy rozhodující faktory.
zeď s ventilátory

Všichni to máme blízko

Ať už bydlíte nahoře u Valašského Meziříčí, u Vsetína nebo klidně dole u Bystřice pod Hostýnem, do Zlína je to kousek a ostatně každý ocení, když se o jeho pohodlí postará lokální firma. Není to jenom o tom, zbavit se vedra, ale je to také o principu. Proč byste se měli potit, když můžete v klidu relaxovat? Kdo by se nechtěl jen tak položit do chladného vánku, zvláště když má tu možnost doslova hned za dveřmi? Jediné, co je třeba, je krátký hovor a hned to máte na stole. Nebo teda spíše na domě.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup